O nas      English language  Slovenian language  Russian language
  O nas       English language  Slovenian language  Russian language

KAJ PRAVIJO O NAS...

 

p16m0nhvq5ro715hj45e4es89s5.jpg

Ben & Maria Mays, British Virgin Islands. Bought nr BohinjBruce & Laurie Bach, Bruselj. Kupila na Bledu.

Čeprav živiva v Evropi že 20 let in sva Slovenijo redno obiskovala več kot desetletje, najine hiše ne bi mogla kupiti brez izjemne pomoči Justina in Eve iz Slovenia Estates. Njuno poznavanje zakonskih in administrativnih ovir (še posebej za ne-Slovence) je bilo odlično, kar je...Harry Rule, Slovenija. Kupil blizu Bovca.

Po odločitvi, da zapustim Veliko Britanijo in pridem živeti v Slovenijo, sem moral najti ugledno podjetje, ki bi mi pomagalo pri prehodu. Po obsežni raziskavi sem se odločil za Justina in Evo iz Slovenia Estates. Vse od mojega prvotnega emaila, v katerem sem orisal tip nepremičnine, ki sem ga...Jamie & Eva Styles, UK. Bought in Nomenj nr Bohinj.Lis Kolkman, Velika Britanija. Prodala v Mojstrani.

Lani smo se odločili prodati našo hišo v Mojstrani in smo izbrali Slovenia Estates, ki jih vodi Anglež Justin, in njegovo odlično ekipo. Zanje smo izvedeli po priporočilu; nad rezultati smo bili navdušeni. Za nas je bila ena od pozitivnih stvari to, da so nam lahko...Olga Roberts, Velika Britanija. Prodala v okolici Bleda.

Slovenia Estates je nemogoče spregledati. Vsako površno internetno iskanje o slovenskem nepremičninskem trgu bo pokazalo njihovo zelo strokovno in dobro vzdrževano spletno stran, ki ponuja širok izbor nepremičnin, vključno z nekaterimi najbolj ekskluzivnimi v Sloveniji. Torej, ko...Sue Bird s prijatelji, Velika Britanija. Kupili v Goriških Brdih.

V Slovenijo smo se zaljubili na počitnicah in takrat smo se začeli pogovarjati o nakupu počitniške hiše. Bili smo 2 para s sanjami, zato smo se odločili, da kupimo skupaj, da bi lahko kupili nekaj malo večjega.12 mesecev smo hodili sem in tja, vključili smo celo Istro, ker nam...Susan Kibler, ZDA. Kupila na Bledu.

Z možem sva več kot pet let iskala počitniško hišo oz. hišo za investicijo / upokojitev v Sloveniji. V tem času sem sodelovala s številnimi nepremičninskimi agenti, vendar se nihče ne približa Slovenia Estates v toliko pogledih. Vsi v ekipi Slovenia Estates so...Tim & Emma Sheldrick, London. Kupila v Gorjušah pri Bohinju.

Ko sva se na počitnicah zaljubila v Slovenijo, sva se z ženo odločila, da si ogledava nekaj nepremičnin, čeprav nisma resno razmišljala o nakupu, saj sva menila, da bi bilo pri nakupu v tuji državi preveč pravnih ovir in drugih neznank. Vendar sva si, ko sva spoznala Justina in...Prijavite se na novosti

Želite prejemati opomnik ko dodamo nepremičnine, ki vas zanimajo?

Subscribe

Novice

    Kontakt

        info@sloveniaestates.com
        +386 (0) 51 622 444
        sloveniaestates

    Na voljo smo vam za vsa vprašanja v zvezi z nepremičninami od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.