O nas      English language  Slovenian language  Russian language
  O nas       English language  Slovenian language  Russian language

O NAS

Naša ekipa

Novi list d.o.o. / Slovenia Estates s pisarno v Ljubljani vodi Justin Young. Justin se je z družino priselil v Slovenijo iz Velike Britanije. Nepremičninske posle v podjetju opravljata dve nepremičninski agentki z licenco, Eva Jakopin (številka licence 0147001452) in Aleksandra Bernjak (številka licence 0164901626).

p16k536lfs9nhgcs99ai3b104o5.jpgJustin Young vodi Novi list d.o.o. / Slovenia Estates že 6 let in ima bogate izkušnje s slovenskim nepremičninskim trgom. Justin se bo z veseljem pogovoril z vami o vaših zahtevah, če ste kupec ali prodajalec. Justin in njegova poslovna partnerica Eva Jakopin vam bosta z veseljem odgovorila na vsa vaša morebitna vprašanja glede Slovenije oz. nepremičninskega trga.

p16k539k6k1enm1rde15qt1s0gvgb6.jpgEva Jakopin dela pri Novem listu / Slovenia Estates že skoraj štiri leta. Ekipi se je pridružila takoj po pridobitvi licence za nepremičninskega posrednika in je nepogrešljivi del podjetja; skrbi predvsem za pogajanja.Tekoče govori angleško in nemško.

p16k54ge2o1mqv1v6r1fba1e6sq445.jpgKatja Keber je pri Novem listu / Slovenia Estates od leta 2007 in skrbi za našo pisarno v Ljubljani, skrbi za vso dokumentacijo in spletne strani, objavlja nove nepremičnine in komunicira s strankami. Pridobitev za podjetje!

p16k61i4a8ubhq1m501ofs1fib5.jpgSandra Bernjak se je Novemu listu / Slovenia Estates pridružila leta 2009 in skrbi za nepremičnine in stranke v SV delu države, to je v Prekmurju in okolici Maribora. Licenco za nepremičninskega posrednika je pridobila leta 2008 in je pomemben člen podjetja.

Kako delamo

V Sloveniji se s prodajo nepremičnin ukvarja veliko "mešetarjev", vendar smo bili mi prva licencirana nepremičninska agencija v angleški lasti v Sloveniji, zato je naše poslovanje podrejeno nadzoru in strogi zakonodaji, kar vam ob takšni investiciji zagotovo daje zaupanje.

Smo veliko več, kot le nepremičninska agencija, saj se kot nekdo, ki je v Sloveniji že večkrat tudi sam kupoval nepremičnino, dobro zavedamo, kaj vi kot kupec potrebujete.

Pokrivamo predvsem osrednjo in zahodno Slovenijo, torej od obmejnih območij z Italijo do prestolnice, naprej preko Maribora in celotno Prekmurje, do Kranjske Gore na severu. Velikokrat nas prosijo, da posredujemo pri prodaji nepremičnin po celotni Sloveniji, zato boste na naši strani našli nepremičnine iz vseh koncev naše čudovite dežele!

Vedno vam bomo skušali najti nepremičnino na lokaciji, ki ustreza vašemu življenskemu stilu oz. željam; če ste torej smučar, vam bomo skušali najti nepremičnino v bližini smučarskih središč; če želite vikend v gorah ali ob reki, vam bomo to pomagali najti. Ker smo tudi že sami bili v poziciji kupca se zavedamo, da je nakup nepremičnine na ustrezni lokaciji ključnega pomena; če nameravate npr. nepremičnino oddajati, je pomembno, da je locirana na turistično zanimivem območju, s tem boste namreč maksimizirali dohodek od oddajanja.

Od drugih agentov se razlikujemo po tem, da vam ne ponudimo le nepremičnin, ki jih imamo sami v prodaji, ampak vam željeno nepremičnino tudi poiščemo - vi nam zaupate, kaj želite, mi pa vam z našo mrežo agentov poiščemo ustrezno nepremičnino. In ta storitev je brezplačna - konec koncev vam, če smo iskreni, želimo nepremičnino tudi prodati, zato je najbolje, da vam najdemo takšno, ki jo želite, da se, slučajno, ne odločite za nakup v Bolgariji!

Po nakupu hiše ali stanovanja vam lahko pomagamo z vzdrževalnimi deli, npr. z renovacijo, oddajanjem ali le s prepisom računov na vaše ime.

Torej, oglejte si našo spletno stran in četudi se ne odločite za nakup smo prepričani, da boste našli veliko zanimivih nepremičnin.

Prijavite se na novosti

Želite prejemati opomnik ko dodamo nepremičnine, ki vas zanimajo?

Subscribe

Novice

    Kontakt

        info@sloveniaestates.com
        +386 (0) 51 622 444
        sloveniaestates

    Na voljo smo vam za vsa vprašanja v zvezi z nepremičninami od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.