O nas      English language  Slovenian language  Russian language
  O nas       English language  Slovenian language  Russian language

Razmišljate o prodaji nepremičnine?


Če razmišljate o prodaji svoje nepremičnine, nam zaupajte priložnost, da vašo nepremičnino tržimo tako slovenskim kupcem, kot našim strankam s celega sveta.

Poleg neprekosljive kakovosti storitev in predanosti skupnemu uspehu vam ponujamo oglaševalski paket, ki ga ne najdete nikjer drugje.

Spletne strani – Vaša nepremičnina bo predstavljena na tej spletni strani, kot tudi na drugih profesionalnih straneh z visokim dosegom v Sloveniji in tujini.

Brošura – Izdelali bomo PDF predstavitveno brošuro vaše nepremičnine in vam ponudili možnost oblikovanja in izdelave 8 ali 12 stranske brošure visoke kakovosti za namene trženja.

Home staging – Učinkovita predstavitev nepremičnine je odločilnega pomena pri prodaji na današnjem nepremičniskem trgu. Raziskave kažejo, da pravilna uprizoritev nepremičnine pripelje do prodaje hitreje in za več denarja.

Mreža - Sodelujemo z nekaterimi najuspešnejšimi nepremičninskimi podjetji doma in v tujini, s katerimi skupaj tržimo vašo nepremičnino širokemu krogu potencialnih strank.

Mediji - Naša ponudba je redno objavljena v lokalnih in tujih tiskanih medijih, kar nam omogoča dodatno možnost oglaševanja vaše nepremičnine.

Jezikovna prednost – V naši agenciji smo zaposleni tekoči govorci slovenskega, angkeškega, nemškega in ruskega jezika, poleg tega nudimo tolmačenje v druge jezike, kjer je potrebno.

Pravne zadeve – Zagotavljamo celovito pravno podporo na vseh področjih trženja in prodaje vaše nepremičnine. Nerezidentom zagotovimo vso potrebno pomoč.

Predstavitev – Predstavitev vaše nepremičnine je na prvem mestu. Verjamemo, da je naša fotografija in splošna predstavitev nepremičnin v naši bazi med najboljšimi na trgu in tako potencialnim kupcem omogoča jasen in izčrpen pregled vaše nepremičnine.

Cenitve – Čeprav nismo sodni cenilci, vam na vašo željo svetujemo glede cene in prodajnega pristopa ter ponudimo iskrene in nepristranske informacije za uspešen izid sodelovanja.

Zaupanje in ugled – Naš dober glas nam veliko pomeni – po želji priskrbimo reference – in s strankami čez celoten proces trženja in prodaje gradimo zaupljive poslovne odnose.

Prijavite se na novosti

Želite prejemati opomnik ko dodamo nepremičnine, ki vas zanimajo?

Subscribe

Novice

    Kontakt

        info@sloveniaestates.com
        +386 (0) 51 622 444
        sloveniaestates

    Na voljo smo vam za vsa vprašanja v zvezi z nepremičninami od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.